Bruce Springsteen: Live In Dublin - 20 

20 Bruce Springsteen: Live In Dublin
na skladě v tuto chvíli zbývá: 7 kusů
Tento produkt máte v košíku.

Obsah DVD: 
1. Atlantic City
2. Old Dan Tucker
3. Eyes on the Prize
4. Jesse James
5. Further On (Up the Road)
6. O Mary Don´t You Weep
7. Erie Canal
8. If I Should Fall Behind
9. My Oklahoma Home
10. Highway Patrolman
11. Mrs. McGrath
12. How Can A Poor Man Stand Such Times & Live
13. Jacob´s Ladder
14. Long Time Comin´
15. Open All Night
16. Pay Me My Money Down
17. Growin´ Up
18. When the Saints Go Marching In
19. This Little Light of Mine
20. American Land
21. Blinded By the Light

BONUS Love of the Common People, We Shall Overcome
délka: 130 minut